Om alle stemmers te bedanken, werken wij samen met:

PLUS 
Met 260 supermarkten en een online webshop is PLUS  een belangrijke speler op de Nederlandse levensmiddelenmarkt. Groot genoeg om het verschil te maken en klein genoeg om flexibel te zijn. PLUS heeft een duurzame bedrijfsvoering waarbij de klant centraal staat. De slogan luidt niet voor niets: “Goed eten, daar houden we van.” 

De prijs 
Iedere stemmer maakt kans op cadeaukaarten van PLUS met een totale waarde van €2.000,-. Met de cadeaukaarten kan je bij iedere PLUS betalen. Het tegoed op deze cadeaukaart kan in delen worden verbruikt, maar kan niet in contanten worden uitbetaald. De aanwijzing van de winnaar van de cadeaukaart vindt plaats door middel van een willekeurige trekking na afloop van de verkiezingsperiode. De verkiezingsperiode loopt van 11 maart 2019 tot en met 29 april 2019. Op de prijzen zijn algemene voorwaarden van toepassing.  

Gratis bezorging van boodschappen  
Wanneer je tijdens het stemmen aangeeft de PLUS nieuwsbrief te willen ontvangen met leuke recepten en aanbiedingen, ontvang je ook een kortingscode van PLUS voor gratis bezorging van jouw boodschappen!

 

Partner:

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details