Zooverawards 2014

Uitleg

De winnaars van de Zoover Awards 2014 zijn bekend. Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. Dit jaar zijn de Awards op de volgende wijze toegekend.

Online stemronde voor reisorganisaties

In de online stemronde bepaalt de consument welke reisorganisatie in aanmerking komt voor een Zoover Award. Via deze site kon gestemd worden in 27 categorieën. Binnen elke categorie worden twee Awards vergeven, de populairste binnen een categorie en de beste binnen een categorie.


Zoover Awards voor accommodaties

De beoordelingen op Zoover bepalen welke accommodaties een Zoover Award ontvangen. De Awards worden vergeven aan die accommodaties die binnen een land het beste presteren. De Awards worden in verschillende categorieën uitgereikt: elk accommodatietype op Zoover is een categorie. 

Zoover Highly Recommended voor accommodaties

Accommodaties die op zoover bijzonder goed scoren verdienen het keurmerk "Zoover Highly Recommended". Binnen dezelfde categorieën als de Awards voor accommodaties kunnen eigenaren van vakantieverblijven het predicaat verdienen op basis van de beoordelingen op Zoover. Highly Recommended accommodaties scoren een 8.5 of hoger op Zoover.


Zoover Recommended voor accommodaties

De groep accommodaties die op Zoover zeer verdienstelijk scoort, behoort natuurlijk ook te worden beloond. Deze accommodaties verdienen het keurmerk "Zoover Recommended". Binnen dezelfde categorieën als de Awards en Highly Recommended voor accommodaties kunnen eigenaren van vakantieverblijven het predicaat verdienen op basis van de beoordelingen op Zoover. Recommended accommodaties scoren hoger dan een 7.5 op Zoover.