fonQ.nl
fonQ.nl is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ.nl! Het warenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook is fonQ.nl tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 verkozen tot beste webshop in wonen.


100%NL MAGAZINE
100%NL Magazine is hét blad voor mensen die positief en actief in het leven staan. Het blad bevat amusement, levensverhalen, mode, culinair, reisverhalen, humor, columns en interviews. De kernwaarden van het blad zijn: sociaal, sympathiek, vertrouwd, herkenbaar, gewoon, toegankelijk, vrolijk en heeft een Hollands karakter. 100%NL Magazine wordt algemeen erkend als het meest toegankelijk en breedst gewaardeerde tijdschrift van Nederland. 

De kerndoelgroep van 100%NL Magazine zijn vrouwen rond de 36 jaar met een brede interesse en een voorkeur voor Nederlandse muziek en bekende Nederlanders. Uit onderzoek is gebleken dat ook mannen het blad graag meelezen waardoor het tijdschrift een echt gezinsblad is geworden. 

100%NL Magazine biedt ook online via verschillende kanalen haar lezers dagelijks leuke nieuwtjes, video’s, weetjes en een kijkje achter de schermen bij mode-shoots en interviews met BN’ers. Het blad biedt exclusieve acties aan voor haar lezers en leden van de nieuwsbrief. 


100%NL RADIO 
100% NL is het station met De Muziek van Nederland. Op 100% NL hoor je de hits van Marco Borsato, Nielson, Armin van Buuren, Miss Montreal en Dotan. Maar ook Guus Meeuwis, Kensington, Nick & Simon en Afrojack. Verder is 100% NL het station van de ochtendshow met Lars, elke werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur. Ook hoor je de middagshow met Koen, elke werkdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur. Én de grote stationsactie ‘De Meezinger’ & ‘De Kluis’. 100% NL is er voor je dagelijkse portie muziek uit Nederland en is overal te beluisteren. Kijk voor frequenties op www.100p.nl


KITZBÜHELER ALPEN 
Brixen im Thale, Kirchberg and Westendorf – gelegen in het hart van de Kitzbühel Alpen. De drie stadjes zijn onderdeel van Oostenrijks beste skigebied met oneindig veel mogelijkheden. Het is een echte trekpleister voor gezinnen en ski fanaten. Lees alles over dit mooie gebied, voor zowel winter als zomer op www.kitzbueheler-alpen.com


VOTE COMPANY
De organisatie is in handen van Vote Company, bekend van onder meer de Publieksverkiezing Mooiste Natuurgebied van Nederland en de AD Publieksprijs bij de Musical Awards. Heeft u zelf interesse in een stemplatform, publieksverkiezing of wilt u promotie voor uw eigen verkiezingen neem dat contact op met deze specialist op het gebied van verkiezingen.